Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди 100-річного ювілею району

Дата: 07.03.2023 09:23
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Шановні жителі рідного краю! Дозвольте  засвідчити  Вам  свою  повагу та привітати на гостинній Білоцерківській землі!

Долею нам випало відзначати 100-річний ювілей району в доволі не простий період нашого сьогодення.

Білоцерківщина переживала різні часи і на кожному з етапів історії, жителі району показали себе справжніми патріотами України.

Сьогоднішній ювілей затьмарений війною, але не скасований. І ми всі подумки вітаємо його зі святом.

Білоцерківщина - прадавня Українська земля. Багата історія краю, з якого почали свій життєвий шлях видатні сини і дочки України – гордість незалежної держави. Тут на кожному кроці — подих історії, звитяжне й талановите його сьогодення.

Білоцерківська земля несе в собі велику мудрість, мужність і працю тих, кого вона зростила. Значна частина заслужених працівників району занесена до Золотого фонду, частина жителів Білоцерківщини відзначені державними нагородами.   Тож у вінок епох давно вже вплетені долі не одного покоління.

У спадок від своїх великих предків краяни отримали справжній дух незалежності, глибоке почуття власної гідності, нетерпимості до несправедливості, готовність відстоювати свої переконання. Це і визначає той факт, що район і сьогодні живе бурхливим життям, що його мешканці різного віку і політичних уподобань роблять все для його розвитку.

Нині - це регіон Київщини, що має стабільні темпи соціально-економічного розвитку. За кожною цифрою, за кожним здобутком – напружена праця трудівників району. Я переконаний, що наше лідерство в майбутньому буде збережено.

Низько вклоняюся бійцям, які виборюють перемогу на полі бою. Великою ціною нам це дається: ціною багатьох невинних життів, ціною сліз матерів, ціною ранньої сивини батьків, ціною розпачу в очах дітей...

Але наш непереможний дух нікому не зламати, і сьогодні усі громади району своєю повсякденною працею і небайдужістю допомагають   воїнам відстоювати незалежність та суверенність України.

Щиро дякую вам за це.

Білоцерківському району 100-років, а він не старіє, залишається юним, світлим, добрим, щедрим, є справжньою перлиною Надросся. Жителі нашого краю живуть із вірою в мир, перемогу та у світле майбутнє.

 Хай наш район залишається затишною домівкою для його мешканців і привітним краєм для гостей. Хай процвітає Білоцерківщина на славу і міць України.                    

Слава Україні!           

Героям Слава!

 

З повагою та шаною

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь