Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Повідомлення про намір створити спостережну раду комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня»

Дата: 09.03.2023 09:31
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Відповідно до ст. ст. 10, 32, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Постанови КМ України від 27 грудня 2017      № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я».

Таращанська міська рада оголошує про намір утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня».

Мета діяльності спостережної ради: 

сприяння реалізації права громадян, громадських організацій на участь в управлінні підприємством, що здійснює свою  діяльність у сфері охорони здоров’я.

Основні напрямки діяльності та структури спостережної ради:

відображені в Положенні про спостережну раду комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня», затвердженому рішенням Таращанської міської ради від 23 лютого 2023 № 5670-36-VIII.

Персональний склад спостережної ради:

буде затверджуватись сесією  Таращанської міської ради у кількості не більше ніж 15 осіб, серед них:

  • один представник виконавчого комітету Таращанської міської ради;
  • представників КНП Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня», КНП Таращанської міської ради «Таращанський ЦПМСД», відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради, комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» по одній особі;
  • депутатів Таращанської міської ради (за згодою) - від однієї до двох осіб;
  • представників громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції (за згодою) - від однієї до восьми осіб (по одному представнику).

Пропозиції щодо кандидатур до складу спостережної ради комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» приймаються протягом 10 робочих днів, з моменту публікації даного Повідомлення на офіційному веб-сайті Таращанської міської територіальної громади: tarashchamr.gov.ua.

Пропозиції від кандидатів у члени до спостережної ради приймаються на електронну адресу: mrtar@ukr.net та у паперовому вигляді за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 1,  м. Тараща, Білоцерківського району, Київської області, 09501(загальний відділ та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Таращанської міської ради).

Розгляд заяв претендентів до спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» і доданих до них документів щодо відповідності встановленим вимогам відбудеться на засіданні комісії з відбору представників громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції, для перевірки відповідності кандидатів від громадськості у члени спостережної ради комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь