A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Картину вихованки народної образотворчої студії «Палітра» Центру позашкільної освіти «Веселка» Таращанської міської ради подаровано Королю Великої Британії Чарльзу III під час його візиту до благодійної виставки «100 картин дітей незламної України»

Дата: 24.03.2023 15:14
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

З лютого 2023 року в Лондоні у приміщенні Європейського Банку Реконструкцій і Розвитку відкрита благодійна виставка «100 картин дітей незламної  України».

«100 картин дітей незламної України» — це благодійний проєкт Міжнародної освітньо-культурної асоціації у партнерстві з Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development, спрямований на підтримку мистецьких шкіл в Україні. Дитячі твори були написані у січні 2023 року за допомоги благодійної програми «KIDS and ART for UKRAINE» SECD Charity Fund.

На виставці демонструються 5 робіт вихованців та керівника народної образотворчої студії «Палітра» Центру позашкільної освіти «Веселка».

23 березня 2023 року благодійну виставку відвідав Король Великої Британії Чарльз III. Він з великою цікавістю оглянув експозицію, висловив своє захоплення картинами дітей.

«УКРАЇНСЬКИЙ ПЕЙЗАЖ», написаний юною 16-річною художницею Софією Франчук із Таращі, вихованкою народної образотворчої студії «Палітра», був подарований Його Величності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь