A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Розділ V

Дата: 19.12.2020 16:03
Кількість переглядів: 83

ПРОТОКОЛ ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ

Стаття 43. Протокол пленарного засідання

1. Засідання Ради протоколюється, а також ведеться його відео та аудіо запис. Ведення і оформлення протоколу пленарних засідань Ради здійснює секретар Таращанської міської ради, а в разі його головування обраний радою секретар пленарного засідання. Ведення відео та аудіо запису забезпечується працівниками виконавчого комітету Ради.

2. У протоколі вказуються:

1) дата і місце проведення сесії, її порядковий номер;

2) загальний склад Ради, кількість зареєстрованих, відсутніх на засіданні депутатів, прізвища, ініціали і посади запрошених на засідання Ради осіб, кількість присутніх представників територіальної громади міста Тараща Білоцерківського району;

3) статус засідання – відкрите чи закрите або наявність закритого розгляду окремих питань порядку денного;

4) порядок денний сесії, прізвище та ініціали головуючого на засіданні, прізвища та ініціали доповідачів і співдоповідачів.

5) прізвища та ініціали депутатів, які внесли запит;

6) прізвища та ініціали депутатів, що взяли участь у обговоренні питань (для осіб, що не є депутатами Ради, – також їх посади);

7) перелік усіх прийнятих рішень із зазначенням виду голосування та повних результатів голосування, а саме – числа голосів, поданих «за», «проти», «утримався», «не голосував», а також додатки з повними результатами поіменного голосування, протоколи лічильної комісії та пакет із бюлетенями для таємного голосування.

3. До протоколу пленарного засідання додаються прийняті Радою рішення.

4. Рішення Ради з процедурних питань заносяться до протоколу.

5. Протокол пленарного засідання Ради оформляється секретарем пленарного засідання і підписується в п’ятнадцятиденний термін з часу закриття пленарного засідання Ради особисто міським головою, у разі його відсутності – секретарем Ради, або депутатом, який головував на пленарному засіданні Ради (у випадках, передбачених ч. 15 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»). До протоколу додається аудіо та відеозапис сесії Ради на компакт-дисках, якщо такі проводилися.

6. За правильність записів у протоколі пленарного засідання відповідає особа, яка веде протокол на пленарному засіданні. Депутат має право ознайомлюватися з текстами виступів у протоколах пленарних засідань Ради до їх опублікування. У випадку виявлення у протоколі пленарного засідання неточностей будь-хто з депутатів може звернутися із зауваженнями до секретаря міської ради для їхнього усунення.

7. Відповідальність за своєчасне оформлення протоколу пленарного засідання й інших матеріалів несе секретар Ради, який протягом п`яти днів з моменту оформлення, видає депутату на його вимогу копію даного протоколу в електронному вигляді. Протокол сесії є відкритим та оприлюднюється і надається на запит відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Відповідальність за своєчасність оформлень рішень Ради, а також подачі первинних матеріалів до рішень, несе основний розробник проекту рішення Ради.

Підписані рішення, додатки та матеріали, на підставі яких вони приймаються, реєструються секретарем Ради у встановленому порядку в спеціальному журналі.

8. Оригінали рішень Ради, протоколи пленарних засідань Ради зберігаються у секретаря Таращанської міської ради протягом 10 років. Всі зацікавлені особи можуть отримати оригінали перелічених вище документів для ознайомлення або їхні копії на підставі письмового звернення.

Відео та аудіозапис пленарного засідання зберігається також у секретаря Таращанської міської Ради протягом 10 років, після чого передається до міського архіву і надається депутатам Ради на їхню вимогу.

9. Відео та аудіозапис пленарного засідання Ради розміщується на офіційному сайті Ради на наступний день після закриття пленарного засідання та видаються керівникам депутатських фракцій та груп на їх вимогу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь