Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Звернення голови Таращанської міської ради Михайла Кривошеєва з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 11:36
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Щороку у ці травневі дні ми повертаємося думками в один із найстрашніших періодів нашої історії. Згадуємо невинних жертв бездушного режиму, величний подвиг визволителів, усіх полеглих в ім’я свободи та справедливості.

Трагедія Другої світової війни викарбувана у пам’яті українського народу глибокою раною. Сьогодні – вона знову кровоточить.

Ми знову змушені боротися за незалежність. Знову – об’єднуємося на полі болю та в тилу. Знову захищаємо свою землю від імперіалістичних амбіцій загарбника, що не цурається підлих вбивств та кривавих злочинів.

Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави та збереження прав людини.

Ніколи не забудемо безсмертний подвиг мільйонів людей, які стояли на варті правди проти страшного явища нацизму! Вклоняємось старшому поколінню Переможців і бажаємо їм у доброму здоров'ї відсвяткувати українську Перемогу!

 

Голова Таращанської міської ради                  Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь