A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Оновлено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні

Дата: 15.06.2023 11:17
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

 

Враховуючи, що компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні продовжує надаватись роботодавцям і в 2023 році, послуга надаватиметься за умови подання роботодавцем в установленому законодавством порядку податкової квартальної або річної звітності за останній звітний період на дату  подання заяви на отримання компенсації витрат.

Тож відтепер роботодавці – юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які утворились в 2022 та 2023 році та подали податкову звітність відповідно до вимог Порядку, матимуть право на отримання компенсації за працевлаштування осіб з числа ВПО в період воєнного стану.

Крім того, змінами визначено, що право на компенсацію у роботодавця виникає також щодо тих працівників, які отримали довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи після працевлаштування під час воєнного стану.

Нагадаємо, що роботодавці можуть подати документи на отримання такої компенсації онлайн!

Зі змінами до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні можна за посиланням - Постанова Кабінету Міністрів України від 06 червня 2023 року № 568 (набрала чинності 09 червня 2023 року).

 

Гарячі лінії Київського ОЦЗ для роботодавців:

- із загальних питань діяльності центрів зайнятості та філій Київського обласного центру зайнятості: (063) 244 0149

- з питань надання консультацій отримання мікрогранту на розвиток або створення власної справи, в т.ч. учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей: (093) 5510894

- з питань рекрутингу: (066) 5097722

- з питань оформлення дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства: (063)246 7785


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь