Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Наша громада стала переможцем конкурсу "Час діяти, Україно!" і отримала грант від Благодійного фонду "МХП-Громаді" та МХП

Дата: 13.07.2023 16:11
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Шановні мешканці громади! Минулого тижня ми раді були поділитися з вами неймовірною новиною про успішне отримання гранту від Фонд "МХП-Громаді" та МХП. Сьогодні хочемо розповісти вам більш детальну інформацію щодо планів його використання. Але передусім, дозвольте нагадати, що наша громада стала переможцем конкурсу "Час діяти, Україно!" і отримала цей важливий грант від Благодійного фонду "МХП-Громаді" та МХП.

Завдяки цьому гранту, ми зможемо побудувати новий дитячий майданчик у місті Тараща. Це буде місце, де діти зможуть насолоджуватися іграми, розвивати свої навички та створювати щасливі спогади. Ми плануємо обладнати ігровий комплекс сучасними гойдалками, каруселями та іншими елементами, що сприятимуть розвитку дитячої творчості та активного способу життя.

Щиро вдячні Благодійному фонду "МХП-Громаді" та МХП за їхню підтримку та визнання нашої ідеї. З нетерпінням чекаємо на початок будівництва та надіємося, що новий дитячий майданчик стане місцем, де кожна дитина відчує себе щасливою!

#ЧасДіятиУкраїно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь