Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні жителі Таращанської громади! Повідомляємо новину, яка стосується покращення медичної допомоги тим, хто має кардіологічні захворювання.

Дата: 12.07.2023 08:58
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Шановні жителі Таращанської громади! Повідомляємо новину, яка стосується покращення медичної допомоги тим, хто має кардіологічні захворювання. Враховуючи високий відсоток смертності від серцево-судинних хвороб, Таращанська міська лікарня у співпраці з Таращанською міською радою уклала важливий меморандум про співпрацю з визнаним директором Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова, Василем Лазоришинцем.

Що це означає для вас? Тепер усі жителі нашої громади матимуть доступ до спеціалізованої кардіологічної консультативної допомоги та безкоштовного медичного огляду від найкращих фахівців, які працюють у Національному інституті та лікарні. Ми прагнемо підвищити якість медичних послуг та забезпечити вам найкраще можливе лікування!

Інформація про час та місце надання консультативної допомоги буде повідомлена найближчим часом. Тож, будь ласка, слідкуйте за нашими оновленнями, аби не пропустити важливої інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь