Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні жителі громади! Таращанська міська лікарня з радістю оголошує про проведення виїздної консультації кардіологів в рамках заключеного меморандуму про співпрацю з Національним інститутом серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова

Дата: 17.07.2023 11:26
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Шановні жителі громади! Таращанська міська лікарня з радістю оголошує про проведення виїздної консультації кардіологів в рамках заключеного меморандуму про співпрацю з Національним інститутом серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова, за підтримки Таращанської міської ради.

Ця консультація надасть вам можливість отримати кваліфіковану медичну допомогу та консультацію з питань серцево-судинного здоров'я.

Дата: 19 липня 2023 року

Час: з 10:30

Місце: КНП ТМР «Таращанська міська лікарня», поліклінічне відділення, I поверх

🩺👨‍⚕️Під час виїздної консультації ви зможете отримати такі послуги:

• Консультація кардіолога.

• Електрокардіограма (ЕКГ). Невід'ємна частина діагностики серцевих захворювань, яка дозволяє отримати інформацію про ритм та функцію серця.

• УЗД серця. Неінвазивне обстеження, яке дозволяє оцінити структуру серця, рух крові та функцію клапанів.

• Рекомендації щодо лікування та попередження серцевих захворювань. Наші кардіологи нададуть вам індивідуальні рекомендації щодо змін у способі життя, лікуванні та профілактиці серцевих проблем.

Будь ласка, зареєструйтесь заздалегідь, щоб ми могли організувати ваше обстеження та консультацію. Для реєстрації та отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном 0962481843 з 9.00 до 14.00 в понеділок та вівторок.

Відбір пацієнтів на консультацію буде проводитися в понеділок та вівторок 17.07 та 18.07 в поліклінічному відділенні, каб.21. З собою мати паспорт та виписки минулих обстежень.

Консультація та обстеження БЕЗКОШТОВНІ.

Здоров'я серця - це надзвичайно важливо, тому не вагайтеся скористатися цією можливістю для перевірки вашого серцевого стану та отримання консультації від досвідчених кардіологів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь