Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

До уваги жителів громади! Таращанська міська рада звертається до всіх, хто зазнав пошкоджень від стихійного лиха, що сталося 26 липня!

Дата: 27.07.2023 11:36
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

До уваги жителів громади! Таращанська міська рада звертається до всіх, хто зазнав пошкоджень від стихійного лиха, що сталося вчора, 26 липня. Якщо у вас пошкоджене майно або повалені дерева біля вашого будинку, установи або організації, звертайтесь з заявою до Таращанської міської ради або Державної служби України з надзвичайних ситуацій. У разі, якщо ви мешкаєте у сільській місцевості, звертайтесь до адміністраторів управління «Центр надання адміністративних послуг» Таращанської міської ради для реєстрації заяви з описом пошкодження.

Зверніть увагу, що комісія з встановлення факту завдання шкоди та спричинених збитків внаслідок надзвичайної ситуації 26 липня на території Таращанської міської територіальної громади вже створена та незабаром виїжджатиме для фіксування збитків. Важливо, щоб всі пошкодження були належним чином зафіксовані, аби допомогти вам відновити майно після стихійного лиха.

Будьте обережними та дотримуйтесь всіх безпекових заходів!🙏🏻


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь