Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

В Таращанській міській лікарні відбувся медичний огляд для жінок в рамках проекту "Здорова Жінка - Здорова Нація"

Дата: 01.08.2023 10:15
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

31 липня в Таращанській міській лікарні відбувся медичний огляд для жінок в рамках проекту "Здорова Жінка - Здорова Нація". Гінекологи (мамологи) та лікарі ультразвукової діагностики з КНП "Київський міський пологовий будинок 2" здійснювали обстеження та надавали консультації. Важливою складовою цього медичного огляду було те, що всі надані послуги були безкоштовними.

Під час медичного огляду жінки мали можливість скористатись різними послугами, зокрема ультразвуковим дослідженням органів малого тазу, кольпоскопією, цитологією та своєчасною діагностикою захворювань. Також були надані консультації щодо репродуктивного здоров'я та планування сім'ї.

Дякуємо благодійній організації "Благодійний фонд «Східна Зірка» за організацію проведення в громаді медичного огляду в рамках проекту "Здорова Жінка - Здорова Нація". Організація таких заходів допомагає підвищити обізнаність жінок стосовно їхнього здоров'я та вчасно виявляти можливі захворювання. Сподіваємося, що цей проект буде продовжено, щоб ще більше жінок могли отримати необхідну медичну допомогу.

Також висловлюємо щиру вдячність досвідченим фахівцям з КНП "Київський міський пологовий будинок 2" за їхню підтримку та професіоналізм! Ваша допомога важлива для забезпечення якісної медичної допомоги жінкам нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь