Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за кодом ДК 021:2015 - 37530000-2 «Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс)»

Дата: 10.08.2023 14:09
Кількість переглядів: 93

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за кодом ДК 021:2015 - 37530000-2 «Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс)»

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:

Виконавчий комітет Таращанської міської ради: вулиця Героїв Чорнобиля, 1, місто Тараща, Білоцерківський район, Київська область, 09501;

Код за ЄДРПОУ – 40289376;

Категорія – Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган.

 

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-09-011287-a.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 - 37530000-2 «Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс)»

 

  1. Процедура закупівлі: Відкриті торги з Особливостями (Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами) та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178 (далі – Особливості).
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА

КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Код  ДК 021:2015 – 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс)   

Назва предмета закупівлі

Код  ДК 021:2015 – 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс)   

Код ДК 021:2015

37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

37535200-9 Обладнання для ігрових майданчиків Тут https://dk21.dovidnyk.info/index.php?rozd=375352 про ℹ ДК 021:2015 ℹ

Кількість поставки товару

 1 комплект

Місце поставки товару

 

вул. Героїв Чорнобиля, буд. 1, м. Тараща, Білоцерківський район, Київська область, Україна, 09501

Строк поставки товару

 

до 30 вересня 2023 року включно

 

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість доставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі тендерної пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільній формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквівалента товару має відповідати якості, що заявлена в технічній специфікації Замовника. Таблиця повинна містити точну назву товару, яка пропонується учасником. У випадку, якщо учасником буде зазначено назву товару, яка буде містити словосполучення «або еквівалент» (наприклад, Ігровий комплекс, або еквівалент), тендерна пропозиція такого учасника вважається як така, що не відповідає умовам технічної специфікації.

У разі, якщо замовник вимагає маркування, протоколи випробувань та сертифікати повинні бути видані органами з оцінки відповідності, компетентність яких підтверджена шляхом акредитації або іншим способом, визначеним законодавством.

У разі, якщо учасник не має відповідних маркувань, протоколів випробувань чи сертифікатів, у разі встановлення вимог щодо надання учасником маркувань, протоколів випробувань чи сертифікатів, і не має можливості отримати їх до закінчення кінцевого строку подання тендерних пропозицій із причин, від нього не залежних, він може подати технічний паспорт на підтвердження відповідності тим же об’єктивним критеріям. Замовник зобов’язаний розглянути технічний паспорт і визначити, чи справді він підтверджує відповідність установленим вимогам, із обґрунтуванням свого рішення.

 

                   Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі, учасник у складі тендерної пропозиції надає: 

  • технічну специфікацію, складену учасником згідно з Таблицею 1:

                                                                                                                            Таблиця 1

№ з/п

Найменування  товару

Од. виміру

Кількість

Технічні характеристики товару

Виробник товару*

Країна  походження товару**

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

 

* Зазначається учасником найменування виробника із зазначенням організаційно-правової форми (товариство з обмеженою відповідальністю, приватне підприємство тощо).

** Країною походження товару вважається країна, у якій товар був повністю вироблений або підданий достатній переробці відповідно до критеріїв, встановлених Митним кодексом України.

 

Опис та характеристика товару

Комплекс повинен мати п’ять веж, з’єднані між собою містками. До складу комплексу повинен входити спортивний куб зі стінкою для лазіння, рукохід, кільцевий перелаз, гірка з металевим покриттям для ковзання - спуск прямий, гірка склопластикова - спуск гвинтовий. Висота стартового майданчика (платформи) для спускання з гірки від рівня землі становить 1200 мм.  Драбинки дві – прямі.  Скат прямої гірки виконаний з полірованої нержавіючої сталі завтовшки не менше 1,5 мм. Башта має дах, виконаний з вологостійкого матеріалу. Заставні деталі та всі металеві частини обладнання мають порошкове покриття. Виріб має бути пофарбований різними кольорами

Метизи або інші елементи кріплення, що використовуються, - оцинковані та мають захисні пластикові заглушки. Стовпи для комплексу виконані із профільної труби 80х80 мм. Розміри виробу: довжина - 8200 мм, ширина - 7000 мм, висота - 3200 мм.

Ігровий комплекс відповідає ДСТУ ISO 9001:2015.

Для підтвердження технічних та якісних характеристик, у складі пропозиції необхідно надати наступні документи:

1. Фото запропонованого товару.

2. Копію чинного на дату розкриття сертифікату на систему управління якістю (стосовно проектування, виробництва, реалізації та встановлення інвентаря і устаткування для занять спортом та ігор просто неба) виробника продукції.

  3. Відповідність запропонованого учасником товару вимогам діючого санітарного законодавства підтверджується шляхом подання у складі тендерної пропозиції гігієнічного висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи (Інвентар і устаткування для занять спортом та ігор просто неба) з відповідним додатком до цього висновку із зазначенням артиклю продукції, що пропонується в закупівлі.

4. Сертифікат відповідності (Інвентар і устаткування для занять спортом та ігор просто неба) щодо відповідності продукції вимогам (технічній нормативній документації виробника).

5. Учасник надає копію паспорту на товар, який включає зони безпеки, інформацію з експлуатації, схему бетонування та інструкцію по збірці даного виробу, гарантійні зобов’язання від виробника.

Документи про відповідність, повинні мати дійсний термін дії на кінцеву дату подання пропозиції учасником.

6. Гарантійний лист щодо якості товару, що пропонується. Якість товару повинна відповідати технічним характеристикам Замовника та вимогам, встановленим до нього загальнообов'язковими на території України нормами і правилами.

7. Якщо учасник не є виробником продукції, надати копії документів, завірені учасником, які підтверджують стосунки із виробником:

- скановану копію/оригінал договору з виробником; або

- скановану копію/оригінал сертифікату дистриб’ютора, представника, дилера;або

- скановану копію/оригінал листа виробника про представництво його інтересів учасником;або

- інше документальне підтвердження про походження товару в Учасника від виробника (в такому разі учасник має надати: договори на купівлю товару або інші належні документи відповідно до чинного законодавства, що підтвердять весь ланцюг походження товару у учасника починаючи від виробника).

Документи про відповідність, повинні мати дійсний термін дії на кінцеву дату подання пропозиції учасником.

При отриманні товару у разі виявлення Замовником невідповідності технічних, якісних характеристик поставленого товару визначеним вимогам в технічному завданні, або якщо запропонований товар не може використовуватись за призначенням, товар не приймається, а договір розривається.

 Додаткові вимоги

Обов’язково здійснювати: транспортування до місця постачання (передачі) товару та його  розвантаження. Товар повинен бути новим та таким, що не був у використанні.

           

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі  за кодом ДК 021:2015 - 37530000-2 «Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (Ігровий комплекс)» становить 240000 (двісті сорок тисяч) гривень 00 копійок, в тому числі ПДВ, за кошти місцевого бюджету, спеціального фонду, КЕКВ 3110.  

Очікувана вартість предмета закупівлі була визначена із застосуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, шляхом моніторингу середньоринкових цін, актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціну товару, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, та відповідно до комерційних пропозицій постачальників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь