Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Проєкт цифрової трансформації «Цифровий реєстр земельних ділянок громади з інвестиційними паспортами вільних ділянок» нашої громади пройшов успішно всі етапи і дійшов до фіналу!

Дата: 20.10.2023 08:35
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Проєкт цифрової трансформації «Цифровий реєстр земельних ділянок громади з інвестиційними паспортами вільних ділянок» нашої громади пройшов успішно всі етапи і дійшов до фіналу! 17 жовтня, у місті Києві, під час заключного заходу, команда Таращанської МТГ серед 21 команди з усієї України презентувала свій проєкт перед експертами, представниками державних структур, бізнесу, громадських організацій і представниками засобів масової інформації.

Нагадаємо, що в березні наша громада виявила бажання приєднатися до програми «Акселератор цифрової стійкості Громада 4.0», яка реалізується міжнародною організацією «SocialBoost» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою». Серед 291 заявок від об'єднаних територіальних громад, що прагнули впровадити цифрові технології у свою роботу, лише 52 були обрані для участі у семимісячній акселераційній програмі, серед яких була і команда Таращанської міської територіальної громади. Над проєктом працювали:

• Керівник проєкту - начальник відділу економічного та агропромислового розвитку, торгівлі, інвестицій, міжнародної співпраці виконавчого комітету Таращанської міської ради - Тетяна Пригорницька

• Виконуюча обов'язки заступника міського голови / начальник відділу освіти Таращанської міської ради - Лариса Скаба

• Начальник відділу земельних ресурсів та екології виконавчого комітету Таращанської міської ради - Олександр Бойко

Висловлюємо щирі слова подяки всім організаторам програми "Громада 4.0" за підтримку і можливість навчатися та розвивати нашу громаду! Наш успіх став можливим завдяки вашій допомозі та спільним зусиллям. Дякуємо за цю цінну нагоду! 🙌

Додаткова інформація:

Програма «Акселератор цифрової стійкості Громада 4.0» спрямована на посилення цифрової спроможності українських громад, а також підтримку місцевих цифрових лідерів у розробці проєктів диджитал трансформації. Ініціатива впроваджується ГО SocialBoost у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України та за підтримки Програми «ULEAD з Європою».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь