Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулася чергова п'ятдесят четверта сесія Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 27.10.2023 08:34
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

26 жовтня відбулася чергова п'ятдесят четверта сесія Таращанської міської ради VIII скликання. На сесії було розглянуто 88 питань, які перед цим були опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій, а також розглянуто 6 додаткових питань.

Перед початком пленарного засідання сесії, міський голова Михайло Кривошеєв вручив вчителю фізичної культури Таращанського академічного ліцею «Успіх» Віктору Поштаренку подяку від Київської обласної державної адміністрації за вірне служіння своїй професії, сумлінну працю, активну громадянську позицію, мужність та героїзм, виявлені в боротьбі з російським агресором за свободу, незалежність і територіальну цілісність України та з нагоди Дня захисників і захисниць України. Також відзнаку Міністерства оборони України медаль «За сприяння Збройним Силам України» отримав водій шкільного автобуса Ківшоватського опорного ліцею Станіслав Гладкевич.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх, хто поклав життя за незалежність та волю України.

Потім депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Серед питань, які розглядалися на сесії - затвердження Програми підтримки військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, членів їх сімей Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердження проектної документації на будівництво за проектом: «Нове будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення в населених пунктах Таращанської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області», внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 26 січня 2023 року № 5569-34-VІІІ «Про організацію харчування учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій та вихованців у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти у 2023 році» та інші.

З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті міської ради. Їх буде оприлюднено в законодавчо встановлені терміни.

🔗 Порядок денний чергової пʼятдесят четвертої сесії Таращанської міської ради: https://tarashchamr.gov.ua/news/1697117509/

🔗 Проєкти рішень чергової пʼятдесят четверта сесії Таращанської міської ради: https://tarashchamr.gov.ua/news/1697112857/

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь