Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Для усіх, хто прагне оздоровитись, знизити негативний вплив на організм одного з основних факторів ризику для здоров'я - гіподинамії, на території Таращанщини діють Активні парки!

Дата: 05.11.2023 16:27
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Для усіх, хто прагне оздоровитись, знизити негативний вплив на організм одного з основних факторів ризику для здоров'я - гіподинамії, на території Таращанщини діють Активні парки. Упродовж півроку успішно реалізовується цей соціальний проєкт Президента України у громаді.

Сьогодні познайомитись та поспілкуватись із людьми зі спільними інтересами у сфері спорту та фізичної активності до нас завітали директор Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Андрій Ребрина, директор Київського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Андрій Михальчук, головний спеціаліст центру, майстер спрорту з дзюдо Ольга Дріг.

Гості вручили подяку за вагомий особистий внесок у розвиток соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України" першому координатору проєкту у громаді - Олександру Кутовому, який популяризує здоровий спосіб життя та залучає юних таращан до активного відпочинку, впроваджує нові форми, методи і засоби у свою фізично-спортивну роботу.

З метою покращення матеріального-технічного забезпечення куратори презентували сумки зі спортивним інвентарем та обладнанням ще тьом новим координаторам парків, що долучились до реалізації проєкту у жовтні. У своїх осередках працюватимуть Антон Федченко, Віктор Крайнов та Олександр Іващенко. Бажаємо їм наснаги та успіхів у роботі!

Долучайтесь до проєкту! Зробіть свій відпочинок цікавим, насиченим і активним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь