Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Команда Простору дружного до дитини "Під парасолькою", що діє в КЗ ТМР "Таращанський інклюзивно-ресурсний центр", продовжує реалізацію проєкту "Психосоціальна допомога дітям, постраждалим від збройного конфлікту"

Дата: 07.11.2023 16:35
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

За фінансової підтримки Plan International NL та Defence for Children, команда Простору дружного до дитини "Під парасолькою", що діє в КЗ ТМР "Таращанський інклюзивно-ресурсний центр", продовжує реалізацію проєкту "Психосоціальна допомога дітям, постраждалим від збройного конфлікту".

Команда Простору дружного до дитини намагається охопити якнайбільше дітей психосоціальною підтримкою, і тому мобільна бригада виїжджає до територіально віддалених сіл громади.

Нещодавно команда відвідала село Володимирівку і провела чудовий майстер-клас! 25 дітей виготовляли справжні картини, використовуючи різноманітні техніки та матеріали. За допомогою листя діти малювали пейзажі, використовуючи свою уяву та фантазію. Кожна дитина створила неповторний яскравий шедевр! А після творчого заняття діти розважились завдяки веселим руханкам та отримали приємні подарунки.

Дякуємо команді Простору дружного до дитини "Під парасолькою" за їхню неймовірну роботу і велику увагу, яку вони приділяють дітям.🪀🧩


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь