A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Працівники Білоцерківського районного управління ДСНС завітали до Таращанського ЗДО "Барвінок" відділу освіти Таращанської міської ради і провели для дітей урок безпеки

Дата: 16.02.2024 08:54
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

15 лютого працівники Білоцерківського районного управління ДСНС завітали до Таращанського ЗДО "Барвінок" відділу освіти Таращанської міської ради і провели для дітей урок безпеки.

Під час пізнавального заняття працівники Служби порятунку навчали хлопчиків та дівчаток правилам пожежної безпеки, розповідали як запобігти займанню в будинку, пояснили дітям, що користуватися сірниками вкрай небезпечно. Також роз’яснили як діяти у разі виявлення пожежі або іншої надзвичайної ситуації.

В ігровій формі надзвичайники розповіли малюкам про свою роботу, вивчили телефони служб екстреного реагування та правила мінної безпеки. Також малятам була надана можливість спробувати себе у ролі рятувальників – вони із задоволенням приміряли бойове спорядження надзвичайників.

🚒📞 Проводжаючи гостей, малята щиро та голосно виказували своє захоплення від уроку, та пообіцяли, що ніколи не будуть бавитися із сірниками та обов’язково будуть дотримуватися правил пожежної безпеки, яких їх навчили працівники Служби порятунку 101.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь