A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська громада долучилася до участі в експериментальному проєкті Мінсоцполітики України із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості!

Дата: 11.03.2024 10:44
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Проєкт реалізується поетапно. На першому етапі громада подає заявку щодо наявного приміщення для розміщення в ньому Центру життєстійкості. Наша громада успішно пройшла відбір, запропонувавши для надання послуги перший поверх приміщення за адресою: місто Тараща, вул. Короленка, 9. Розміри приміщення дозволяють повноцінно вмістити і відділення соціальної роботи, і Центр життєстійкості.

На другому етапі передбачається конкурс надавачів послуги з формування життєстійкості, який буде оголошено Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Запрошуємо громадські організації, благодійні фонди, ФОПи, юридичні особи, які включені до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, стежити за оголошеннями на сайті Мінсоцполітики України щодо старту конкурсного відбору та долучитися до реалізації Програми життєстійкості на території Таращанської громади.

За консультаціями звертайтеся до КЗ "Центр надання соціальних послуг" Таращанської міської ради, що знаходиться на другому поверсі приміщення за адресою: місто Тараща, вулиця Шевченка, 28. Телефон: 04566 5-27-82.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь