A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька провела розширену нараду з очільниками громад Білоцерківського району та представниками оборонного сектору, районного управління Нацполіції і полку патрульної поліції в м. Біла Церква та Білоцерківському

Дата: 27.03.2024 09:29
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

26 березня начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька провела розширену нараду з очільниками громад Білоцерківського району та представниками оборонного сектору, районного управління Нацполіції і полку патрульної поліції в м. Біла Церква та Білоцерківському районі.

Начальник районного управління Національної поліції Михайло Пелех ознайомив учасників наради зі змінами у структурі правоохоронних органів району та закликав представників органів місцевого самоврядування до співпраці з працівниками поліції і патрульної поліції.

Командир полку патрульної поліції в м. Біла Церква та Білоцерківському районі Василь Коряк відрекомендував присутнім командирів новоутворених батальйонів Андрія Міщука і Миколу Счастливого та окреслив завдання, які необхідно буде вирішувати, враховуючи загрози та виклики сьогодення.

Ще одне питання, яке розглянули під час робочої наради, стосувалося розробки та прийняття програм на підтримку ЗСУ. Відповідні документи вже прийняті майже у всіх громадах району та направлені на надання фінансової допомоги окремим підрозділам Збройних сил України за їх зверненнями задля забезпечення виконання ними основних завдань з оборони України.

Начальник Білоцерківської РВА подякувала очільникам територіальних громад за відповідальність і дієвість у наданні допомоги Силам оборони України.

- Кожна громада в силу своїх можливостей здійснює колосальну роботу, спрямовану на підтримку наших захисників. Проте ми повинні робити ще більше, бо лише разом зможемо звільнити рідну землю від окупантів, а прийняті програми відкриють нові можливості для придбання необхідної техніки для ЗСУ, - підкреслила Ірина Старенька та наголосила на необхідності суворого дотримання всіх процедур при оформленні тендерних закупівель.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь