A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

27 березня Таращанська громада скорботно провела в останній путь загиблого захисника України – Сергія Володимировича Ковальчука

Дата: 27.03.2024 13:31
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Сьогодні, 27 березня, Таращанська громада скорботно провела в останній путь загиблого захисника України – Сергія Володимировича Ковальчука.

Сергій Ковальчук народився в місті Біла Церква, там і відвідував місцеву школу. Проходив строкову службу у Десні. З 2005 року він працював на заводі «Rosava» у місті Біла Церква. Мав дружину та сина, маму, сестру, брата. Був дружелюбним ніколи не відмовляв у допомозі. Любив життя. Був веселий, дбайливий та щирий. До лав Збройних Сил України Сергій Володимирович був призваний 20 квітня 2022 року, де служив стрільцем механізованого батальйону в одній із військових частин. До останнього подиху 47-річний воїн Сергій Ковальчук був вірний присязі та гідно виконував свій військовий обов'язок. Загинув 21 березня 2024 року на Луганщині внаслідок смертельного поранення, отриманого під час ворожого стрілецького обстрілу.

Поховали Героя на кладовищі в селі Потоки. Церемонія поховання відбулася з усіма військовими почестями, присутні віддали останню шану загиблому під звуки військового салюту та Гімну України.

Пекучим болем для рідних стала ця непоправна втрата. Військовослужбовець став ще одним ангелом, який триматиме небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття від імені усієї громади родині захисника України.

Вічна памʼять, честь та шана Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь