Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулася чергова шістдесят третя сесія Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 25.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

25 квітня відбулася чергова шістдесят третя сесія Таращанської міської ради VIII скликання. На сесії було розглянуто 109 питань порядку денного та 4 додаткових.

Надзвичайно приємно, що на сесію завітала голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька, яка безпосередньо взяла участь у засіданні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх, хто поклав життя за незалежність та волю України.

Потім депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Серед питань, які розглядалися на сесії - хід виконання Плану оптимізації мережі закладів освіти Таращанської міської територіальної громади, призупинення набору здобувачів освіти до 10 класу закладів загальної середньої освіти Таращанської міської ради у 2024/2025 навчальному році, затвердження завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Таращанської громади, внесення змін до Програми «Безпечна громада на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6943-57-VIII від 21.12.2023, затвердження Програми охорони та збереження культурної спадщини Таращанської міської територіальної громади на 2024 - 2025 року та інші.

Відмітимо, що на сесії був присутній і директор Департаменту соціального розвитку та ветеранської політики Київської обласної військової адміністрації Ігор Мещан, який виступив із питанням щодо передачі квартир в місті Тараща по вулиці Білоцерківська, 92 особам, постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, підкресливши готовність Департаменту сприяти у вирішенні житлових питань мешканців відповідних квартир.

Чергова шістдесят третя сесія Таращанської міської ради VIII скликання завершила свою роботу. По кожному питанню порядку денного депутати прийняли відповідні рішення, які будуть розміщені на офіційному сайті Таращанської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь