Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГУ ДПС у Київській області інформує

ГУ ДПС у Київській області інформує

Якими документами ФО підтверджує право на пільгу зі сплати земельного податку   Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що фізичні особи, які мають право на  отримання пільг щодо сплати земельного податку (незалежно від кількості земельних ділянок у їх власності), повинні  подати до податкового  органу за місцем знаходження земельної ділянки або за місцем знаходження будь-якої з земельних ділянок, що знаходяться у власності такої особи (якщо у власності є декілька земельних ділянок) заяву довільної форми про застосування пільги та документи, що посвідчують її право на пільгу (посвідчення особи з інвалідністю першої або другої групи, пенсійне посвідчення (за віком), посвідчення батьків багатодітної сім’ї (які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років), посвідчення «Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», посвідчення особи, на яку поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», посвідчення «Потерпілий від Чорнобильської катастрофи» (1-3 категорія): договір оренди землі,оформлений та зареєстрований відповідно до законодавства:

14:32 29.07.2021

Проєкт «Дуальна освіта» за участі ДТЕК Київські регіональні електромережі серед кращих кейсів безбар’єрності на державному порталі «Дія.Бізнес»

Проєкт «Дуальна освіта» за участі ДТЕК Київські регіональні електромережі серед кращих кейсів безбар’єрності на державному порталі «Дія.Бізнес»

Проєкт ДТЕК Мережі «Дуальна освіта», в якому бере участь ДТЕК Київські регіональні електромережі, визнаний успішним прикладом подолання бар’єрів у працевлаштуванні молоді та розв’язання проблеми дефіциту кадрів виробничих спеціальностей, тому рекомендований для вивчення іншими українськими компаніями. Про проєкт ДТЕК Мережі «Дуальна освіта» тепер можна детальніше дізнатися на державному порталі для підприємців «Дія.Бізнес».

14:31 29.07.2021

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує клієнтам про необхідність щомісяця передавати покази електролічильників

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує клієнтам про необхідність щомісяця передавати покази електролічильників

Щомісяця понад 82 тисячі клієнтів області отримують до сплати квитанції за світло не з фактичними, а з прогнозними показами електролічильників. Це відбувається через те, що оператор системи розподілу не отримав від клієнтів даних щомісячного споживання електричної енергії. Щоб така ситуація не траплялася клієнтам слід вчасно передавати покази електролічильників. Для цього в ДТЕК Київські регіональні електромережі функціонують зручні дистанційні сервіси.

14:30 29.07.2021

30 липня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради

30 липня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради

30 липня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради, в ході якого будуть розглянуті питання про введення в дію рішення конкурсної комісії про визначення переможця конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Таращанської міської територіальної громади за 1 лотом та про введення в дію рішення конкурсної комісії про визначення переможця конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Таращанської міської територіальної громади за 2 лотом.

13:24 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь