Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проблема легалізації праці, як завжди, залишається актуальною.

Проблема легалізації праці, як завжди, залишається актуальною.

Чимало роботодавців малого та середнього бізнесу не укладають трудові договори з найманими працівниками з метою мінімізації витрат та отримання максимального прибутку. Виплачуючи заробітну плату  неофіційно в «конвертах», роботодавець позбавляє свого працівника на основну та додаткову відпустки, на оплату лікарняного, на дотримання встановленої законодавством  норми тривалості робочого часу, на допомогу по безробіттю, на гарантії за колективним договором, на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та на пенсійне забезпечення. Погоджуючись на «тіньову» зайнятість, працівники повинні розуміти, що їх очікують ризики пов’язані з захистом своїх трудових прав  та соціальним захистом  у разі скрутних життєвих обставин.

16:00 24.06.2021

ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА НАРАДА

23 червня 2021 року відбулася спільна нарада управління ЦНАП Таращанської міської ради та Таращанського районного відділу Центрального міжрегіонального управління державної міграційної служби у м.Києві та Київській області з питань пріоритетних напрямків роботи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері на території Таращанської міської територіальної громади. В нараді взяли участь: Н. Гречінська-начальник управління ЦНАП Таращанської міської ради, О.Савченко-начальник відділу реєстрації місця проживання управління ЦНАП Таращанської міської ради, О.Варфоломеєва-начальник Таращанського РВ ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області, Т.Радкевич-заступник начальника відділення поліції номер 2 Білоцерківського РУП, І.Глухенька-завідувач сектору архітектури та містобудування Таращанської міської ради, П.Задніпряний-головний спеціаліст відділу реєстрації місця проживання управління ЦНАП Таращанської міської ради. В ході наради було розглянуто Постанову номер 207 від 02.03.2016 року «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органам реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру». Обговорено пріоритетні напрямки роботи, визначено спільні завдання, обговорено взаємодію та обмін інформацією.

13:49 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь