Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нове покриття під ігровим комплексом «Дворець» в сквері  «Дитячий» по вулиці Паркова

Нове покриття під ігровим комплексом «Дворець» в сквері «Дитячий» по вулиці Паркова

Таращанська міська рада в черговий раз потурбувалася про найдорожче, звичайно ж, мова йде про наших дітей, яким так потрібна наша турбота і захист. Всі батьки знають скільки саден і подряпин з’являється на дитячих колінах, ліктях і долоньках після прогулянки на дитячому майданчику. Через не правильне покриття ігрових майданчиків дитина може отримати травму. На жаль, ми не завжди в силах запобігти падінню дітей, проте в наших силах обладнати дитячий простір таким чином, щоб звести ризик отримання травм до мінімуму. Тому, нами зроблено покриття під ігровим комплексом «Дворець» в сквері «Дитячий» по вулиці Паркова, використавши травмобезпечну гумову плитку. Плити з гумової крихти дозволять дітям грати без ризику отримати серйозну травму при падінні. Амортизуючі, пружні гумові травмобезпечні плити безпечні та екологічно чисті, стійкі до атмосферного впливу, ефективно захищають при падінні, не сковзають при попаданні вологи, своєю структурою нагадує губку, вода проходить крізь покриття - в результаті на поверхні не буває калюж! Це дуже зручно, адже тепер на ігровому майданчику можна грати відразу після дощу! На відміну від насипних покриттів, безпечні гумові плити забезпечують повноцінну амортизацію і безпеку при падінні з висоти до 2 м.

10:17 29.05.2019

Від звіту щодо благоустрою території міста  до соціального захисту населення

Від звіту щодо благоустрою території міста до соціального захисту населення

   23 травня відбулося засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради під головуванням міського голови Велієва В.В. У роботі взяли участь 7 членів виконавчого комітету Таращанської міської ради із 13 осіб загального складу.

14:33 24.05.2019

Відзначення 9 Травня у м. Тараща

Відзначення 9 Травня у м. Тараща

9 Травня 2019 року ми відзначили 74-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Урочистий захід відбувся на Площі Слави міста, участь в якому прийняли керівники міста і району, трудові колективи підприємств, установ та організацій, молодь, представники громадських організацій, учасники бойових дій, жителі та гості міста Таращі.  

10:43 13.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь