Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щиро запрошуємо всіх на святкування Дня міста Тараща!

Щиро запрошуємо всіх на святкування Дня міста Тараща!

21 вересня щиро запрошуємо Вас прийняти участь в святкуванні Дня народження нашого славного міста! В цей прекрасний день кожен зможе знайти собі забаву і відпочинок саме для себе: смачне частування, приємна музика, атракціони та безкоштовні ігри для дітей. Запрошуємо всіх!

13:42 10.09.2019

Розпочато роботи по капітальному ремонту дорожнього покриття частини вулиці Героїв Небесної Сотні.

Розпочато роботи по капітальному ремонту дорожнього покриття частини вулиці Героїв Небесної Сотні.

В процесі експлуатації та під дією природно-кліматичних умов дорожнє покриття піддається руйнуванню, накопичуються втомні та залишкові деформації. Однак, завдяки спільним зусилля міської ради та Київської обласної ради зовсім скоро ще одна з вулиць нашого міста буде комфортною для руху автомобілів та матиме більш естетичний і привабливий вигляд, а саме по вулиці Героїв Небесної Сотні. Сьогодні вже розпочаті роботи щодо капітального ремонту дорожнього покриття даної вулиці. Просимо вибачення у водіїв та пішоходів за тимчасові незручності.

15:52 09.09.2019

НКРЕКП майже утричі знизила тариф на передачу електричної енергії з 1 вересня 2019 року.

НКРЕКП майже утричі знизила тариф на передачу електричної енергії з 1 вересня 2019 року.

30 серпня 2019 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг ухвалила постанову №1781, якою тариф на послуги з передачі електричної енергії зменшено до 116,54 грн/МВт год.

09:27 05.09.2019

Новий тротуар в сквері «Танкістів» по вул. Б.Хмельницького

Новий тротуар в сквері «Танкістів» по вул. Б.Хмельницького

Наше славетне місто багате своїми зеленими скверами та парками, які стали постійними місцями зустрічі для проведення дозвілля таращанців. В сквері «Танкістів» по вул. Б.Хмельницького біля пам’ятника «Воїнам танкістам», за кошти міського  бюджету, було покладено тротуар з плитки. Напередодні в даному сквері також було встановлено зручні лавочки та сміттєві урни, а ще одним доповненням і прикрасою стали висаджені кущі самшиту та молоді саджанці дерев. Тепер наше місто стало ще на один крок більш благоустроєним і привабливим,  а  кожен бажаючий може прогулятися в славетному сквері, присісти відпочити в тіні розложистих дерев і віддати дань пам’яті людям, котрі домоглися свободи Таращі та його жителям. Давайте будемо вдячними не тільки героям минулого, але й нашим жителям, які будуть відпочивати в сквері після Вас, насолоджуватися красою природи та радісно проводити час на свіжому повітрі зі своєю сім’єю та друзями, а не прибирати сміття та тару після не вихованих громадян.

11:25 21.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь